Ons Aanbod

 

1

Over van Born

Van Born is een onafhankelijke onderneming, die investeert en ontwikkelt op het gebied van vastgoed in de regio Zwolle. Dit enerzijds op eigen initiatief maar desgewenst ook voor opdrachtgevers. Van Born is al ruim 60 jaar een goede bekende in de regio Zwolle en kent de markt in dit gebied dus goed. Hier hebben al een ongekend aantal ondernemingen hun voordeel mee gedaan.

 

De verschillende activiteiten richten zich met name op bedrijfsmatig vastgoed in diverse sectoren. Utiliteitsbouw, voor bedrijven, dienstverleners en detailhandel zijn voor van Born de vaste waarden waarbij de volgende kernactiviteiten plaats vinden;

• Verhuur van bestaand vastgoed;
• Aankoop van reeds gerealiseerd vastgoed;
• Ontwikkeling en investering van nieuw bedrijfsmatig vastgoed;
• Ontwikkeling van vastgoed met specifieke capaciteit voor opdrachtgevers of huurders;
• Huur op maat bij desgewenst, aangepaste ontwikkelingen, ook bij bestaand vastgoed.


Van Born heeft door al haar bouw ervaring veel deskundigheid in huis waar u als huurder d.m.v. 24/7 service gebruik van kunt maken. Bij problemen wordt er dus direct actie ondernomen zodat uw onderneming door kan gaan met haar activiteit.

Van Born kent de onroerendgoed markt als geen ander en is dus uw partner bij vestiging in de regio Zwolle. De van Born's zijn immers zelf ook ondernemer, ze weten waar het om draait en dat bewijzen ze al meer dan een halve eeuw.

Voor meer informatie verwijzen we u verder door deze website. Vraag gerust via "contact" informatie aan die u als ondernemer nodig heeft. Of als u liever persoonlijk te woord wil worden gestaan, dat kan natuurlijk ook,

bel gerust: 038 422 10 10